Fylld av energi

och att vakna upp till en ljuvligt vacker dag ute i stugan gör det inte sämre. Har också sovit fantastiskt gott och bra inatt.
Ingen större vind utan det var lugnt och stilla utomhus.
Aktiverade hundarna med leksaker där de får träna problemlösning för att komma åt godbitarna. Tuffy gör det hela enkelt och kvickt.
Körde lite enskild träning med Teo, så att även han fick en chans att fundera på hur han skall bära sig åt och han löste några stycken efter att han testat lite olika angreppssätt och var så nöjd och glad.
Teo håller mig sällskap vid frukosten och jag tycker så mycket om knastret från vedspisen och den ljuvliga värmen som kommer därifrån.
Hundarna och jag var ute påsen egen liten promenad då jag kände mig piggare och Tuffy gick med glad svans och viftade på den ofta och då med hög svansföring, vilket var underbart att se igen. Gjorde mig verkligen lätt om hjärtat att se att hon mår bättre. Vi såg en hel del träd som hade vält omkull i stormen.
Ytterligare lite bilder på omkullfallna träd.
Tog en liten fika i stugan. Noterade att hyacinterna hadeväxt lite grann där de star i den inglasade verandan, så det är kallt där.
När vi kom hem, så fick hundarna testa ett annat spel med andra klurigheter, vilket de uppskattade.
Rosorna från oasisuppsättningarna jag gjorde till nyår var fortfarande fina medan de andra blommorna och ormbunksbladen hade gjort sitt. Snittade om rosorna och satte dem i skålar med vattenkulor, så att vi får något vackert blomarrangemang till middagsbordet. Var kul att kunna duka vackert till middagen när huset är fullt av våra ungdomar och deras vänner och bjuda alla på middag.

Gillar

Kommentarer