Fullständigt utslagen

är jag, eller lagd kvinna ligger. Orkar knappt ligga i soffan då jag är fullständigt utslagen av hög feber och förkylning, troligen influensan, men trivsamt sällskap har jag av våra två hundar Tuffy och Teo.

Vädret utanför är toppen och här är sonen på väg ut till backen. Känns allt jobbigt att behöva ligga kvar här hemma, men även om viljan är hög så klarar inte min kropp av att resa sig när febern är så pass hög, utan det är bara att finna sig i sitt öde och lägga sig ner igen. Hoppas att jag inte smittar några av de andra i familjen.

Typiskt att bli sjuk lagom när man skall ha semester, men jag hann med lite skidåkning innan eländet bröt ut och om jag har väldigt tur så kanske jag blir snabbt bra, så att jag hinner åka något mer i slutet av veckan. Vet inte om jag tror på det själv, men sonen uppmuntrar mig med glada tillrop och uppmanar mig att ta tempen med jämna mellanrum. Han är bara för underbar. Blev pizza till middag med renskav, kantareller och västerbottenost, dvs en riktig fjällpizza. Är inte så superhungrig men god var den och det går bättre att äta senare på dagen än som i morse.

Gillar