Fredagsmys vid stugan

och det var så underbart att sitta och njuta av värmen från solen och att samtidigt unna sig ett kallt glas vitt vin, dvs vår egen afterwork work fast i en mer avslappnad miljö. Det passar mig alldeles utsökt för jag känner hur stress och frustration rinner av mig och det är så skönt. J gjorde mig sällskap och vi satt där och myste, pratade och bara njöt av tillvaron.

Efter ett tag kom Alexander ut och då kom även hundarna rusande och sen var det baddags.

Vi tog sedan fram frisbee och kastade den då Teo verkade lite frusen efter allt badandet och detta tycker han är superkul. Sen var det dags att dra sig inåt. Nu är det första helgen på länge där vi har båda våra ungdomar med oss ute i stugan.

Var en så vacker kväll och alldeles vindstilla. Hade gjort lite ärenden på lunch och hade fått för mig att jag skall måla vårt köksbord och stolar, för det känns inte som att furumöbler passar ihop med resten av stugan. Nu tog jag tag i saken och började med en stol och gick loss på den med sandpapper.

Blev en paella idag och det är så gott, så här ser vår möbel ut och den skall snart få lite mer färg. Blir intressant och se om mitt färgminne är bra eller inte. Hade egentligen tänkt att jag skulle haft med en blå stol till färgaffären, men blev det inte så utan nu gick det på min intuition och färgminne. Blir intressant och se om det blir bra.

Efter slipningen så målade jag den med vit grundfärg som nu får stå och torka så får jag fortsätta med den blå färgen senare. Känns bra att det blir av för jag har allt stört mig på dessa möbler i furufärg.

Gillar