Fredagsmys hela familjen tillsammans

och när vi var framme på resans slutdestination så blev det middag på vår favoritrestaurang, men innan dess var allt uppackat och instuvat på rummet samt att hundarna hade fått mat och promenad.

Innan vi fick maten, så fick vi en aperolspritz och det var en bra törstsläckare. Vitlöksbröden var supergoda och jag hade valt en pastarätt med skaldjur och gorgonzolasås och den var helt magisk god.

Glada grabbar på andra sidan bordet och restaurangen heter Vasaloppet Mia och den kan vi varmt rekommendera om ni är i Malmö.

J och jag gick en promenad med hundarna och då hittade jag dessa små söta gamla hus inklämd i dagens moderna stadskärna och var bara tvungen föreviga dem.

I korridoren utanför vårt hotellrum så fanns det många fina tavlor och denna vackra magnolia fanns över vår säng, så här kommer jag att sova gott.

På resan ner till Malmö så såg jag detta häftiga moln som såg ut som en stor pudel. Blev en fika för oss och rastning av hundarna. Dottern hade köpt en väldigt massa godis, men just då räckte det med en chokladmufgins, men senare på kvällen åt jag en massa gott godis.

Dagen startade med god frukost med flingor, fil, smörgås och kokt ägg och det blåste lite men jag valde ett ställe med lä och här var det underbart varmt och skönt, därefter packade vi och åkte hem och packade om väskorna för nästa resmål.

Gillar

Kommentarer

annsgarden
annsgarden,
Tack så väldigt mycket ! 😊
nouw.com/annsgarden