Fredagsfeeling i uterummet

Nu har vi tänt ljusen och lyssnar på regnet som faller utanför och nu är vi alla samlade i uterummet och har lite fredagsmys och popcornen är på gång.

Tidigare var jag en sväng in på Åhléns och kollade på lite pallar och sittpuffar. Pall är något som jag funderar på att jag som är kortast i familjen skulle behöva i vårt nya kök, så en grön skulle nog bli bra. Skall kolla med maken vad han tycker. Är ingen panik på något sätt. Sittpuff är något som vi har funderat på att ha i vårt vardagsrum, men det är inte heller någon panik. Är lätt att känna sig som en drottning när man precis fått lön, men det brukar var klokt att vänta till slutet av månaden för att se vad man har råd med. Idag skall vi lösa ut en av våra bilar från verkstaden som fått nya bromsar och det brukar inte vara gratis. Verkligen inget som är roligt att lägga pengar på, men ett nödvändigt ont tyvärr, då jag behöver en bil för att klara vardagen.

Direkt efter jobbet åkte vi till veterinären och vaccinerade Tuffy mot kennelhosta och jag kollade om jag kunde ge Teo 1-års sprutan redan nu och det gick bra, så vi passade på att han fick sin vaccinering när vi ändå var hos veterinären. Tuffy var lugn som en filbunke, men Teo var som en sugpropp på golvet och jag förstod ganska snart att det måste ha varit en tik där som löpte, för jag kände igen Teos sätt att uttrycka sig i ansiktet och småtugga med framtänderna som han gör när Tuffy löper. Ingen av hundarna reagerade för sprutan. Teo hade inte ro i kroppen och äta upp godisen som han fick, men Tuffy åt upp bådas.

Lite senare så åt vi färska räkor, aioli och baguette och ett gals vitt vin (Glen Ellen). Sen tog vi en långpromenad med båda hundarna. Sen kröp jag upp i en stol med en mysig filt och en ny tidning samt en glas rosévin och bara njöt av fredagens lugn. Sen kom resten av familjen och gjorde mig sällskap.

Gillar

Kommentarer

sylwia
,
Ser underbart ut,den gröna pallen är något att tänka på. Kram
annsgarden
annsgarden,
Det är den 😊 skall bara kolla så att nyansen är okej och fundera om vi har plats för den. Kram
nouw.com/annsgarden
StjärnorOchJasminer
StjärnorOchJasminer,
Åh vad fint och mysigt! Och vilken utsikt!
nouw.com/stjärnorochjasminer
annsgarden
annsgarden,
Tack så mycket och också för dina härliga kommentarer som man blir så glad 😊 av.
nouw.com/annsgarden
StjärnorOchJasminer
StjärnorOchJasminer,
Tack själv och vad glad jag blir för att du blir glad! 😊
nouw.com/stjärnorochjasminer