Fredagsfeeling hela dagen

har jag haft och det är en go känsla och jag förstärkte den lite nu på kvällskvisten genom lite Cava och tapas.

Lådfronter, två stycken är nu på plats där de flesta besticken nu är insorterade. Fronten på diskmaskinen kom också på plats och då blir den mer lätt för oss alla att kunna använda den.

En fin dag, men något kallare i luften, men det märkligaste var att vattentemperaturen hade sjunkit från 20 grader till 15. Barnens mormor och morfar kom på besök och hade med sig hembakt sockerkaka med björnbär som serverades med vaniljvisp.

Maken hade tidigare överraskat oss med Goa gubbar från vårt favoritställe. Kan bara aldrig få nog av jordgubbar, det bara är för gott, så vi kunde bjuda mormor och morfar på jordgubbar. Vi hade det så mysigt.

Målade snickarglädjen i vitt precis under hängrännan på stugans framsida idag och målningsarbetena går sakta framåt.

Dagen startade kanonbra med god frukost med färska hallon utomhus tillsammans med Tuffy och Teo.

Målade småbitarna till sidorna vid taket vita.

Senare på dagen kunde vi sätta upp sidobitarna när de hade torkat och nu kunde jag mäta upp framsidan och kapa till den biten.

Efter middagen hade vi boulemästerskap och idag vann J tätt följt av Alexander och jag kom sist idag, men var lika lycklig för det. Berodde säkert på att jag fick träffa mamma och pappa igen och se att allt var bra med dem och sen är det alltid lite speciellt med fredagar och jag har gärna kvar den känslan även om man har semester.

Gillar

Kommentarer