Från idé illa färdig lösning

och nu är idén förverkligad och här står nu mina sju färdiga ljusstakar till stugan.
Valde ut ett antal lämpliga dimensioner och sedan sågade jag dem i den höjden som jag ville ha dem och här gick jag bara på känslan.
Borr med rätt dimension och så är det bara att spänna fast dem och att hålla borren i rätt vinkel. Allt är nog inte super rakt, utan med lite "charm".
När alla hålen var borrade så återstod det att med kniv skrapa bort mossa och att sen slipa dem, så att jag fick fram den rätta känslan på dem. Funderar på om jag skall lasera ovansidan vit eller inte. Var ett litet kul projekt från att ha fått idén till att få testa den och genomföra alla momenten.
Vedförrådet blev fullt så då snickrade J ihop detta förvaringsstället och efter en hel helgs kämpande så är nu det mesta omhändertaget, vilket känns så skönt. Kanske behåller vi någon av de stora stockarna som sittplats. Var en idé att fundera på.
Är alltid underbart när man kan äta frukost utomhus i skön värme.
Har dragit upp en massa små plantor med sockerärtor och nu var det dags att plantera ut dem samt att vattna rejält.
Nu är det dags för ett roligt träningspass med våra kajaker.
Nu är detta taget i början på turen och nu paddlade vi åt ett annat håll och vågorna blev ganska stora och framförallt var det kämpigt i motvinden tillbaka hem, men vad vore livet utan utmaningar.
Teo torkar sig efter att ha badat.
Tuffy ligger och väntar på att jag skall leka och bada med henne och det klart att man ställer upp.
Badade några gånger och tog även en paus och njöt av värmen och tog en fika. Nu skall jag ut och vattna lite krukor i trädgården i huset och förbereda morgondagen.

Gillar

Kommentarer