Fortsättning på vårt köksprojekt

Köpte hem och testade två olika tabletter att ha på vårt ommålade köksbord och alla var överens om att den till vänster i silver blev bäst, så nu blir det att köpa in några flera av den varianten.

Nu var det dags att säga tack och farväl till vår gran. Teo som hörde kameran satte sig och poserade framför. Vi har gjort en del lådor till vårt kök de senast dagarna och de ligger ett helt lass med kartonger till höger om granen.

Gjorde lite små jobb i köket idag som att fixa till listen så att kökslådan går att stänga. Fram med sågen och sen var det bara att dammsuga och att måla. Skönt att bli klar med detta.

Sågade till en passbit vid köksfönstret, spikade fast den och fogade samt målade. Tog ett tag, men det återstår att såga till fönsterfodret, men nu ser det okej ut tills dess att fodret är på plats.

Målade nu förhoppningsvis sista strykning, så att vi kan få upp den sista vita luckan på plats.

Passade på att ta vara på granris från vår julgran och lade lite mer kring ett av våra magnoliaträd. Just nu är det plusgrader, men det blir säkert kallare igen och då kan det göra nytta.

Kunde inte låta bli att ta ett kort på Teo när han låg och vilade, för det såg så härligt ut. Gjorde några goda mackor med löjrom, rödlök och creme fraiche och ett glas med bubbel. sen tog vi en riktigt långpromenad med hundarna.

Gillar

Kommentarer