Fortsättning av köksprojektet

blev det idag, när sista lådan under diskhoarna kom på plats samt två mindre handtag till de två lådorna till vänster om diskhon. Vi saknade två mindre handtag, men hade fått två stora handtag för mycket istället som vi nu har bytt mot två mindre. Har också köpt lite lådor för att ha lite bättre ordning inne i våra lådor och har börjat att inreda dem. Hittade en tvåldoserare som vi hade köpt tidigare som passar bra in i här och har fyllt den med diskmedel, så slipper man se den tråkiga plastflaskan.

Blev goflka med en semla i dag och sedan har jag köpt vita tulpaner som får göra ljusstakarna från Georg Jensen sällskap.

Tog ett tag, men nu har jag tagit bort all skyddsplats från alla överskåpen och maken har justerat in alla underskåp så att det ser snyggt ut. Nu är köket helt funktionellt, utan nu är det bara ett fönsterfoder som saknas, täcksidor som skall på plats samt socklar. Vi hade en idé om att vi skulle kunna sätta in ytterligare ett skåp över kylskåpet och köpte hem en stomme, men det visar att det saknas 5 mm., typiskt. Blir till att kapa den vid tillfälle.

Gillar

Kommentarer

Sylwia
,
Så fint köket blev,det är väl härligt att det blev så bra. Grattis till hela köket.kramar
annsgarden
annsgarden,
Tack så väldigt mycket och vi är nöjda. Nu väntar vi på bättre väder så att vi kan stå utomhus och såga täcksidor. Har beställt ett vitt stänkskydd i samma material som bänkskivan och det kommer om ca fyra veckor. 😊 kram
nouw.com/annsgarden