Fortsatte med röjandet och städandet samt skördade,

men först blev det en hel del lass som fick bäras ner från berget med krossade takpannor och spill och här har Teo gjort mig sällskap och nu återstår bara några lass.

Nu är vi klara med berget och där är det nu fritt från bitar av takpannor och det blev totalt två hela sopsäckar fulla med takpannor som är i bagaget på bilen.

Fanns nu massor med sockerärtor så de passade jag på att skörda och det smakade väldigt gott.

Städade taken fria från björklöv och rensade sen rent hängrännorna från löv och grus och då ser så här prydligt ut. Tog även framsidan också.

Tuffy kom och hämtade mig och tyckte att jag skulle leka med henne nere vid stranden och det gjorde jag självklart och då blev hon väldigt glad. Gjorde inget att jag fick en liten paus.

Sopade sedan plattorna på baksidan, men även på framsidan som bilderna visar och nu är det rent och fint igen, vilket känns bra.

Sonen och jag tog en gofika på bryggan bestående av kladdkakemuffins och havreflarn och njöt av värmen på bryggan.

Nu var det dags att packa ihop våra saker och säga hej då till stugan och det tycker jag alltid känns så jobbigt och jag är inte ensam för både Teo och Tuffy hänger med svansarna neråt och vägrar att komma till bilen, utan vi får gå ner och hämta dem och bära båda hundarna till bilen. Vi kommer ju snart att komma tillbaka hit igen och det känns bra.

Hundarna och jag hittade en hel del svamp idag.

Satt sen i uterummet och rensade svamp och njöt av värmen och gjorde god svampsås till pastan.

Gillar