Förberedelser

inför morgondagen håller jag på med då jag skall hålla i en whiskyprovning och där jag bjuda deltagarna på en match mellan Macallan och Glendronach , där den ena har lansera en ny serie utan att ange åldern på whiskyn  och den andra har klassiska sorter där åldern på flaskorna finns angivna som 12, 18 och 21 år. Har nu suttit och förberett lite OH-bilder och läser det jag kan hitta om de olika sorterna samt en hel del tasting notes, men sen får resten ge sig när ens egna smaklökar får testa dessa fantastiska sorter i morgon.

Är väldigt förtjust i färska fikon på en bädd av sallad tillsammans med chevréost, rostade pinjenötter och en dressing bestående av honung med en liten skvätt soya i. Är inte bara jag som gillar detta utan det är något som maken också uppskattar.

Blev så glad när man kommer hem genom avenboksportalen och möts av detta intensiva blommande från en vit flitig lisa, skall försöka att komma ihåg att vattna dem i morgon innan jag går till jobbet. Nu får jag fortsätta med förberedelserna inför morgondagen.

Gillar

Kommentarer