Födelsedagsfirande hela dagen

Startade dagen med att fira maken som fyller år idag, så det blev några paket och uppvaktning på morgonen. Hundarna, speciellt Tuffy blir överlycklig när man sjunger "Ja må du leva..." då hon blir som valp på nytt och sjunger med och hoppar och stutsar och Teo blir överlycklig för att hans mamma blir så glad och maken kunde inte låta bli annat än att skratta åt uppvisningen i sängen med paket och hundar. Flaggan är hissad dagen till ära.

Maken blev även firad igår och fick presentkort på kläder i en klädaffär och i en motorcykelaffär, samt startavgift till tävling, goda viner samt god choklad. Min gulliga svärmor hade bakat makens favorittårta.

Hade varit och plockat blommor i trädgården och satt i vaser i uterummet. Var jag och hundarna som myste där på morgonen.

Passade på att ta en fika i solen och njuta av dagen lite senare idag efter att jag hade varit nere på jobbet i några timmar. Passade på att läsa i en spännande bok och njuta av värmen.

Hundarna och jag tog en lång och härlig promenad i skogen och gick över stock och sten samt följde ibland några små djurstigar och de älskar verkligen dessa promenaderna och jag med. Det är så avstressande att gå och filosofera i skogen och njuta av de vackra omgivningarna.

Hittade några kantareller och började sen att leta alltmer aktivt för att kunna hitta några fler så att jag kan göra några goda varma mackor till maken senare i kväll och lyckades skrapa ihop så att det nu skall vara möjligt.

Gillar