Fixat och trixat

en hel del idag och var även nere en sväng på jobbet i några timmar, men nu på kvällen så har jag hunnit med att måla lite på den blivande tavlan. Idag blev det fokus på ögonen med ögonvitan och irisen samt skuggning runt näsan och näsborrarna. Ögon är inte det lättaste att göra, men det får bli på mitt sätt.

Till fikat idag, så gjorde jag några semlor. Malde inte mandlarna denna gången när jag gjorde mandelmassa, utan mixade dem. Tyckte nog själv att det blev lite för knastrigt, men maken gillade när det var lite mer tuggmotstånd. Tur för mig att han alltid är så gullig och uppskattar det mesta som jag hittar på. Var riktigt gott med semlor.

Hade några vita amaryllis som blommade så jag knipsade av dem och gjorde en bukett och det blir troligen den sista amaryllisbuketten på ett tag. Den rosa amaryllisen fick stå kvar i fönstret.

Idag var Tuffy verkligen på gosehumör och då får man passa på och njuta lite extra av det. Passade mig ganska bra just då, för jag hade precis mumsat i mig en semla och blev lite halvtrött.

Gjorde en omgång med müsli och när dottern kom hem så trodde hon att jag hade bakat chokladmuffins, men så var inte fallet, men en semlebulle med grädde kunde jag bjuda på, då hon inte uppskattar mandelmassa.

Gillar

Kommentarer