Firade Teo samt hade afterwork i skuggan

men först firade vi Teo när vi kom ut till stugan med några paket och här har han testat sitt flytande ben i vattnet. Han är nu tre år och jag kommer alltid att minnas när Tuffy fick sina valpar och hennes oändliga tilltro till mig och hur vi hjälptes åt. Är så glad över våra två älskade hundar och för att min familj ställde upp och att fick leva min dröm att få ha en valpkull. Det var en dröm som jag har haft sedan jag var sex år. Till höger är en bild på Teo när han var valp. Känns som igår, men det är alltså tre år sedan.
Blev en pipleksak, en vit gosekanin och ett flytben samt några tuggben. Hans mamma Tuffy hjälpte till att ta bort pipljudet.
Efter att vi lekt med de spralliga hundarna, så tog vi lite afterwork med bubblor i glaset, lite tapas och parmensansnacks. Var nog första gången som vi satte oss inskuggan, men där var det lagom varmt.
J hade köpt en ny vattenslang som jag invigde, då den andra läckte som ett såll, vilken skillnad det var. Vi tog också en skön promenad med hundarna.
Sen blev det färska räkor och vitt vin och sen njöt av av den gudomliga kvällen utomhus.

Gillar