Farten och fläkten höll i sig

utomhus och jag passade på att planterade om med lite nya växter, som två benved av olika varianter, en grön och en brokbladig och murgröna vanlig traditionell grön och brokbladig. Lite blommande perenner bland annat bollviva som går mer i lila och cerise toner samt hyacinter som kommer blomma i samma nyans. Rensade lite runt krukorna och stenankan samt fyllde på med lite nytt grus.

Altanen bakom spabadet börjar bli klar. Återstår finliret som att kanta i rabatten som mer ser ut som ett hål på kortet till höger samt fixa till kanterna vid spabadet.

Blev klar med kantstenarna runt denna rabatten och nu återstår bara två ställen till samt några stegplattor. Går åt rätt håll och ser nu betydligt prydligare ut. Nu när jag ändå var i grävartagen så passade jag på att gräva ner de nya betongfötterna och så här blev resultatet. Hoppas att detta paret håller längre än föregående.

Alla spaljéerna som jag har gjort av material från vår trädgård har gått sönder under vintern och det börjar bli dags att göra nya då klematisen börjar vakna till liv. Hittade denna lilla ljusrosa pärlhyacinten som blommar i skydd av den rosa lavendeln. Skall klippa ner lite material från en rabatt, så att jag kan tillverka lite nya spaljéer och ta med in, då jag känner mig lite frusen.

Gillar

Kommentarer