Får ofta sällskap i trädgården av

Teo som gärna hänger på och här sitter han snällt och väntar på mig medan jag plockar lite blåbär.

Fick ganska snabbt ihop en stor plastdunkar med bär och det fanns mycket kvar. Orkar jag så skall jag gå ut och plocka lite mer. Sen njöt vi av god smulpaj med mycket vaniljvisp.

Sen gick vi en promenad med vovvarna. Teo blev väldigt trött och ligger fullständigt utslagen på köksgolvet bredvid diskmaskinen.

Tuffy var inte så trött utan hoppade upp på sin favoritfönsterbräda och lade sig där och spanar på allt som händer utanför. Denna fönsterbrädan har maken gjort till henne då ena halvan är extra bred så att hon har gått om plats att sitta eller ligga och jag målade den sen vit. Kanske får vi göra en ny när Teo är större så att båda får plats.

Nu är Teos nya bädd/soffa på plats i hallen med uppsikt över ytterdörren och nära Tuffys säng. Blir nog ingen mer plockning av blåbär just nu för det har börjat att regna. Skall roa mig med att leta upp några bra rallylydnadsbanor alternativt göra egna för jag planerar att träna rally med Tuffy i morgon och så kan jag plugga skyltar, vilket kan behövas.

Gillar

Kommentarer