Ett litet rött paket med vita snören

Var hemma sent idag, närmare 18.30, men som tur är det fortfarande ljust ute. Planterade ner några citrontimjan, rosmarin och en hög fransk krydda som faktiskt inte kommer ihåg namnet på. Får se om jag kan lista ut vad det är. Nu är vår höga pyramid med kryddor klar. Nu är det dags att ta ut våra hundar på promenad och det blir en hund i taget, så det blir mycket promenader, vilket är bra för vardagsmotion är viktigt.

Paketet till min syster är inslaget och klart och det blev inte riktigt rött med vita snören som i sången, utan det blev i olika cerisa nyanser. Lille Teo hörde surret från min kamera och då kommer han springande och han poserar glatt mot att han får en godis. Jag klarar inte av att motstå honom. Om jag inte tar ett kort så sätter han sig väldigt nära mig och puffar på mig med sin nos för att göra mig uppmärksam på att han är på plats klar att bli fotograferade, så ibland kallar jag honom Teo-puffen av förklarliga skäl.

Det blev en bild på Teo även denna gången. I helgen var jag och handlade hem en massa planteringsjord och hade hela bilen full och såg detta lilla växthus som hade gjort sig så bra på vår altan, men det var bara att inse att det dels var fullt i bilen och alldeles för tungt för mig att klara av att få hem på egen hand. Skulle vara så praktiskt att ha ett sådant litet växthus och låta alla småplantor få vara där, för i vårt uterum får inte alla plats. Drömma kan man ju och jag inser att det behöver målas och då tänkte jag i samma färg som vårt uterum, men just nu så får jag fortsätta att drömma.

Gillar

Kommentarer