Energigivande plantering och avkoppling

efter frukost och långpromenad med hundarna, så planterade jag lite pärlhyacinter i olika stadier samt några tulpaner i kopparkärlet som jag fick av min mamma för ett tag sedan. Min tanke var att ta med det ut till stugan och jag tog en tur dit och nu står kärlet där.

Vädret var så vackert och soligt och nu värmer solens strålar rejält. Isen ligger fortfarande tjock på Vänern.

Var många spår av djurtassar på isen.

Åt en enklare lunch i stugan och tände i vedspisen och det känns alltid lika underbart att komma ut hit till vår lilla oas.

Tog med vivorna ut till stugan, då hyacinterna hade blommat klart. Gick ut och städade bort en massa grenar från tomten då björkarna skräpar ner en hel del, men jag sparade en hel del kvistar som borde duga som björkris.

Såg vid olika tillfällen personer som åkte långfärdsskridskor på isen. Ser verkligen härligt ut. Hoppas bara att de tänker på säkerheten.

Hann även med att ta en liten fika innan jag åkte hem till Alexander.

Gjorde ugnsgratinerad lax med en citronsås och ris och det var roligt att allt gick åt. Sen var det hundarnas tur att få mat och promenad. På promenade mötte vi en shetland shepdog som Teo är väldigt förtjust i och vi tog en promenad tillsammans. Sen blev det filmmys med sonen.

Gillar

Kommentarer

sylwia hedlund
,
Så fina bilder: Hoppas att snön går bort och att det blir vår när vi kommer hem. Kram till er alla från oss.
annsgarden
annsgarden,
Tack och snön försvinner sakta då det är ganska kyligt, men solen värmer skönt. Hälsa och kramar tillbaka
nouw.com/annsgarden