En passande slogan eller kan det bli bättre?

När jag kom hem så bar jag ut det nylackade fågelbadet och såg då att det var dags att sopa ner mer stenmjöl mellan de olika plattorna på denna uteplatsen. Nu är detta gjort på bilden till vänster, vilket jag gjorde efter det att hundarna fått sin promenad. Innan så såg det ut så här. Kommer säkert att behöva sopa ner stenmjöl några fler gånger skulle jag tro.

De rosa tulpanerna är snart på gång, framförallt om vädret skulle bli lite varmare. Några kungsängsliljor är också på gång att börja slå ut. Börjar hända mycket i trädgården och det är så härligt.

Teo var med mig i trädgården och kollade vad jag hittade på. Såg att det nu har börjat att växa så smått i hinkarna där jag har planterat sättpotatisen trots att vädret varit så kyligt. Blir nog lagom att fylla på med mer jord i morgon eller senast på fredag.

Maken hade lagt en stor plastpåse med överraskning i på köksbordet till mig, då han är borta några dagar och i denna påsen hittade jag gott godis. Dessa "limpor" med vitt strössel är mitt absoluta favoritgodis och går inte att köpa i några affärer där vi bor. Nu kom de direkt från en godisfabrik, så de var helt underbart färska. Utmaningen blir idag att inte äta upp för många, utan även spara något till helgen. Godiset är köpt i Mullsjö på Ryfors Konfektyr och jag gillar deras slogan. "Vi gör så GOTT vi kan". Visst är den väl fyndig och träffsäker, eller vad tycker ni?

Gillar