En dag med promenader och plantering

Jag och vovvarna tog en härlig promenad och det är nästan så att de inte syns för de smälter väldigt bra in med löven på marken.

De uppskattar verkligen en skön höstpromenad och det gör även jag. Trots att jag krattar och dagligen plockar upp löv i vår trädgård, så känns det som att vi har fått in halva skogens alla löv in i vår trädgård. Det är bara att kämpa på och jag får ju röra på mig på kuppen.

Efter middagen och promenaden med hundarna, så behövde jag fylla på mina "batterier" med ny energi och då beslöt jag mig för att gå ut och plantera ett 10-tal tulpanlökar, för det är något som ger mig energi när jag får greja med händerna.

Blev ganska lagom med 5 stycken i varje kruka.

Trevligt sällskap hade jag då både Teo och Tuffy hängde med ut. När jag hade varit och hämtat lite mer jord för att fylla på krukorna med efter det att jag hade grävt, så satt båda så fint på trappan och väntade på att jag skulle komma tillbaka.

Nu var det klart och jag har vattnat rejält dessutom. Får göra en kontroll i morgon i fullt dagsljus och se hur det ser ut i krukorna om det behöver fyllas på med mer jord eller inte. De sista tulpanlökarna funderar jag på att plantera vid vårt äppelträd. Får se om jag hinner göra det i morgon. Nu skall jag laga en kudde i TV-soffan som Teo hade bitit sönder och sy ihop den. Lite små busträck gör han allt, vår Teo, men för det mesta så sköter han sig ganska bra. 

Gillar

Kommentarer