En dag att se fram emot

då jag var och fixade stenmjöl för det hade ta slut hemma hos oss och då råkade jag även hitta ett vackra gräs som jag inte kunde motstå, så det fick följa med hem.

Ser fram emot att få börja lägga stenarna på plats då mycket grus har försvunnit, men det har även smugit sig in gräs och mossa mellan stenarna. Detta arbetet borde jag ha gjort tidigare, men då var det fullt upp med valparna, så det få bli nu istället. Få dock vänta lite då det är middag, mat till vovvarna och promenad först.

Efter promenaden var maken sugen på att ta ett bad och det är även mysigt att bada då det är ljust, så det gjorde jag med. Tuffy hängde med ut och hade koll på oss i badet.

Sen valde Tuffy att stanna inomhus, men jag var lite sugen på att börja ta bort mossa och gräs mellan stenarna och räta upp muren och börja fylla på med stenmjöl. Hann med lite grann, men nu var det dags att gå in.

Skall nu inviga min nya matchtröja, då FCB alldeles strax skall möta Roma. Fick denna tröjan av min gullige make. En present som jag blev superglad för. Han är helt enkelt bara för underbar.

Gillar

Kommentarer