En dag att få inspiration på

blev det då vi behövde komplettera vårt kök med mera lådor och fronter och jag som gillar krumma ben på möbler blev så glad när jag fick detta i ett av IKEA:s inspirationsrum. Blev även sugen på att köpa några fårfällar till soffan i vår stuga, men det får vänta till senare.

Köpte mer praktiska saker som tvättsäckar att ta med till stugan.

Vår och botaniserade i gömmorna och hittade detta gulliga lilla bord till ena gäststugan.

Rummet fick också en söt trasmatta.

Ytterligare lådor kom på plats och så småningom även handtagen.

Några skarvar i duschen ser inte så bra ut och tidigare ägare hade satt dit maskeringstejp, vilket jag nu tagit bort och tejpat upp ny maskeringstejp, men enbart för att jag skall täta skarvarna med silikon och det blev klart idag.

Jobbade även vidare med soffan och fick klippt till nya tygremsor och om jag nu har räknat rätt så skall jag inte behöva göra några fler tygflätor. Bilden till höger visar att ytterligare en tygfläta är nu fastsydd på soffan. Fick också sytt fast tyget under sitsen med nederdelen av sofftyget för ytterligare en sittplats. Där återstår lite mer arbete, men arbetsställningarna är inte så bekväm, så man får ta lite i taget.

Började dagen med en supergod frukost med massor av färska jordgubbar. Det lilla skåpet som jag har målat om till J är nu på plats.

Vädret blev så sakta sämre och sämre och det kom några regnskurar emellanåt. Just nu regnade det inte hos oss, men det regnar intensivt på andra sidan sjön och man ser inte berget som man brukar se så tydligt.

Efter Ikea besöket så åt vi middag i vårt uterum och lyssnade till regnet som smattrade på taket och satt där i värmen och hade det mysigt och åt god mat och egenskördade tomater.

Gillar

Kommentarer