En bra, men känslosam söndag

då denna gulliga valpen som heter Timon är hos oss sin sista dag idag. Han kommer få det fantastiskt bra hos sin nya matte och husse på alla sätt och vis, det är bara att jag är så kass på avsked. Visst har jag insett att jag inte kunde behålla alla valparna, men vi kommer att sakna honom, den saken är säker. Samtidigt är det skönt att veta att han är så efterlängtad i sitt nya hem. Här sover han så gott i dotterns famn och nu har han precis vaknat och får komma ut i trädgården och det gillar jag och mina syskon.

Här kommer fler härliga bilder på Timon där har dragkamp med sin mamma Tuffy och på ena bilden tittar även hans syster Telly på och kollar vad de gör.

Timon hittade ett gott blad från äppelträdet, medan Telly nöjde sig med ett rödavinbärsblad.

Ena stunden så busar Timon och Teo, för att i nästa ögonblick ta det lite lugnt.

Nu har vår physalis (kapkrusbär) fått mogna bär och vi passade på att njuta av några stycken idag.

Klippte ner kantnepetan och så får vi se om den kommer att blomma igen. Normala somrar så brukar den blomma minst två gånger. Här är kort hur det såg ut innan respektive efter jag hade klippt.

Här passar Telly på att låna sin mammas korg och gnaga på hennes ben, när hon gick till uterummet med husse. Nu är Teo på gång att vakna så då är det dags att gå ut med vovvarna igen.

Gillar

Kommentarer