Skön söndag och så

härligt att komma ut till stugan idag och vädret var fint när vi kom ut, men blåsigt.

J hade åkt ut lite före oss och hade lagt ytterligare några takpannor på plats samt de nya stegen upp till skorstenen som nu är inklädd med plåt, så nu kan vi elda i vedspisen igen.

Sonen och jag hade med oss räkor och havskräftor, så det blev en liten kräftskiva till lunchen och det smakade lika bra idag. Senare på eftermiddagen fick vi besök av J:s moster och morbror, då de var nyfikna på vår sommarstuga och även hans mamma var med. Min svärmor hade med sig rulltårta och vi hade med tårta, så det blev ett riktigt kaffekalas. Är alltid kul att få besök och visa stugan och berätta vad vi har gjort och vad som behöver ske framgent och vad man gärna skulle vilja göra.

Hundarna gillar att komma ut till stugan och det dröjde inte många minuter innan de var i och badade och sen skällde Tuffy lite och det låter som att hon ville ha fler och större vågor och hennes svans viftar intensivt.

Närmare middagstid så kom leveransen av J:s födelsedagspresent från hans föräldrar och bröder och samtidigt kom en rejäl regnskur. Väldigt gulligt av dem att köra ut den till stugan. Såg att min gullige man blev rejält sugen på att ta en tur, men valde att avvakta då det nu gick stora vågor och det började bli dags att packa ihop oss och åka hemåt. Flytväst och paddel ingick också i leveransen.

Gillar

Kommentarer