Jobbade på ute i stugan

och nu är dörren, foder och fönstret till slut färdigmålade.

På bilden till höger ser ni hur det såg ut innan. Började med att skrapa, sandpappra, grundmåla och på bilden till vänster så har dörren blivit vitmålad. Hoppas att detta kan skydda dörren, så att den klarar av hösten och vintern.

Denna dörren mår allt annat än bra och mycket är mörket och dåligt, så jag gjorde en liten insats så att den förhoppningsvis överlever vintern, men här är det nu skrapat och grundmålat.

Vädret var somrigt och härligt idag med. Hundarna passade på att bada mycket.

Efter fikat så tog jag en paus från målandet och låg och njöt av värmen.

Tidigare på dagen hade hundarna och jag varit ute på vift i nya delar av skogen där vi inte har gått tidigare, vilket de uppskattar mycket. Hittade även en hel del svamp idag med.

Fick även ett uppdrag att måla lite golv och taklister, så det gjorde jag.

Om inte annat så ser det bättre ut när dörren har blivit vitmålad även om det bara är en väldigt kortsiktig livräddning på dörren, men vi får nog byta ut dörren eller större delar av den nästa år.

Bilden till vänster visar när jag gjort fönstret klart för målning och på bilden till höger så är det färdigmålat. Sen var det dags att börja packa ihop oss och åka hemåt och förbereda den kommande veckan. Har haft en väldigt härlig helg i stugan.

Gillar

Kommentarer

tusenfrågor
tusenfrågor,
Men fy så trevligt! 😍
nouw.com/tusenfrågor
annsgarden
annsgarden,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/annsgarden