Efterlängtad tripp

till södra Sverige och vår dotter Amanda startade idag och här har vi kommit halvvägs och tar en paus för att äta, tanka och rasta hundarna och utsikten var väldigt fin.

När vi hade kommit fram och parkerat bilen och kramat om dottern var hundarna och jag ute på en liten sväng runt kvarteret där hon bor och det första jag såg var att vita rosor som växte vi respektive ingång och de blommade för fullt, och vad underbart!

Amandas lägenhet är väldigt trevlig och hon har inrett den så fint och har massor med underbara kort. Vi åt lunch här. Är så stolt över att vara Amandas mamma, för hon är verkligen en underbar ung kvinna och det är så härligt att se hur bra det går för henne med studier och jobb och hur hon utvecklas och tar stora steg framåt i sin utveckling, även om jag saknar henne mycket och att det stundtals är tomt hemma.

Sen var det presentöppning och hon hade önskat denna fina lampan.

Vi satte upp den och den passade in så väldigt bra och det var så underbart att få träffa henne igen. Som tur för oss, så har hon varit hemma några gånger under hösten.

Hundarna trivdes i lägenheten och de vill helst sitta på fönsterbrädan och spana ut och se vad som händer, precis som de gör hemma eller i stugan.

Sen åkte vi till hotellet där vi hade bokat rull till oss alla. Hundarna fick ben som välkomstpresent, plädar, mat och vattenskålar samt några bajspåsar. Ungdomarna fick choklad på sitt rum, så det var något till alla. Sen gick vi och tog en fika på Katarina. Mycket godsaker hade de där.

Gillar

Kommentarer

amandalinnea
amandalinnea,
Och jag är så oerhört glad över att ha dig som mamma!!!
nouw.com/amandalinnea
annsgarden
annsgarden,
Tack och jag att ha dig som min dotter! Är så stolt över dig 😊
nouw.com/annsgarden