Efterlängtad besök

skulle vi få i dag och dagen till ära, så hittade jag ett ställe i skogen där vitsipporna nu hade börjat att blomma, så när jag tog promenad nummer två efter frukosten, så plockade jag en bukett som fick pryda bordet.

Äntligen blev det eftermiddag och det efterlängtade besöket kom och det var mina föräldrar som nu kommit hem efter att ha varit bortresta i några månader, på s k "longstaying". Härligt att se dem igen och få krama om dem på riktigt, för det kan inte sociala medier ersätta. Mina kladdkakemuffinsar uppskattades, men det var faktiskt ingen som såg att jag hade skojat till dem lite med två ögon i form av blåbär och ett hallon som näsa. Vi rensade rent på kakfaten och på sluttampen kom maken hem och då fick jag ta fram lite mer.

Innan mina föräldrar kom på besök så hade jag tagit bort en massa löv som hade blåst in på vår tomt. Tog några bilder när jobbat var klart, efter att ha räfsat bort löven samt sopat plattorna rena.

Kändes skönt när entrén till vårt hus såg lite prydlig ut igen. Därefter var det dags att städa inomhus och det blev en logistik utmaning att dammsuga i olika rum och flytta runt hundarna och placera dem på olika ställen då de inte kan träffas just nu då Tuffy är i höglöp. Hade tänkt att gå ut och kratta löv på utsidan häcken då det ligger driver med löv där som så småningom kommer att tryckas in i vår trädgård. Men efter middagen och promenad med hundarna i regn, så avtog lusten att ta och gå ut och kratta mer i dag. Vem vet kanske lusten är större i morgon att ta ett tag. Har faktiskt rört mig en hel del idag när jag summerar det hela. Först två rejäla promenader på 30 minuter styck med vardera hund och sedan 30 minuter krattning av löv och sopning på vår framsida. Promenad med hundarna igen var för sig och sedan fortsatte städning inomhus samt nu en kvällspromenad i regnrusket.

Mamma och pappa hade köpte mig sig några presenter och jag fick några strumpor, ekologisk olivolja från ett ställe som de hade besökt själva, en handkräm och en spansk delikatess som av bilden att döma ser ut som grekisk nougat. Ser fram emot att testa den och även olivoljan.

Gillar

Kommentarer