Efter regn kommer solsken

och så var det verkligen idag och varmt och skönt var det också, så idag kunde jag njuta av frukost utomhus.
Tog en härlig promenad med hundarna i skogen, vilket de gillar.
Rensade några av rabatterna och fick bort en massa kirskål och här måste man vara envis som bara den och det har jag bestämt mig för att vara.
Var varmt i solen och badsugen blev jag även om det bara var 15 grader, så det blev ett snabbdopp för mig, men Tuffy badar gärna länge..
Blev ett härligt kanotpass med maken och det blåsigt och vågorna var hyfsat stora även om det inte syns så tydligt när man paddlar med vågorna.
Är andra omgången lupiner som blommar nu.
En orkidé i stugan hade nu börjat att blomma. Det var dags att lägga lammsteken i marinad som maken fixade med och jag bidrog genom att hämta en stor mängd färsk rosmarin.
Dottern goda bullar och en liten glass blev det till fikan idag.
Våra grannar var snälla och påtalade att en träd (en tall) som stod på vår tomt hade vält i stormen förra fredagen och lutade sig tungt mot ett annat träd och det fanns risk för att de kunde falla på deras gäststuga. Det ville vi ju inte att så skulle bli fallet, så vi tog fram en stege och lade ett kraftigt rep om tallen högt upp och drog och lyckade med att vi ner tallen utan att skada något annat. Nu kan den inte orsaka någon mer skada och så får vi såga upp den i bitar vid annat tillfälle.
Tidigare hade jag även legat och läst och myst i vår hängmatta. Är så härligt och rogivande. Sen var det hög tid att packa ihop våra saker och åka hem till huset.
Blev en god middag med grillad lammstek och det satt som pricken över I:et på en mysig helg. Lagom till kvällspromenaden med hundarna så började det att regna, så på med regnställen och ut.

Gillar

Kommentarer