Dubbla träningspass

blev det idag och här sitter en glad tjej och viftar med svansen som besatt och bara längtar efter att få träna och det var en svår och utmanande banan för oss båda. Sen gick det förbi några hundar, så det blev verkligen en utmaning att behålla fokus, dvs en riktigt bra störning.

Vi körde banan tre gånger och bytte även ut några skyltar för annars har Tuffy redan lärt sig alla skyltarna, så då blir det mer utmanande för oss båda. Månen visade sig när vi hade tränat klart och mörkret kommer snabbt.

Satte ut ett tiotal skyltar på gatan utanför vårt hus och gick sedan och hämtade Teo och han var så uppspelt och tyckte att det skulle bli så roligt. Tog kortet efter det att vi hade kört banan fyra gånger. Vi fick göra ett avbrott då det kom en kvinna gående med två irländska settrar, för sådana störningar klara definitivt inte Teo av, men det gick ganska snabbt med att få honom att tänka bort hundarna när vi började att träna igen, när hundarna hade gått förbi oss. Nu ligger de båda två alldeles utslagna på golvet. Är jobbigt när de får använda huvudet och man förstår hur viktigt det är att få även sådan här träning och inte bara lek och bus och långa promenader utan en mix av allt är nog det bästa.

Gillar