Det närmar sig med stormsteg

och nu är det bara ca 5 dagar kvar +-2 dagar tills dess att valparna skall komma. Det kall bli väldigt roligt, men samtidigt orolig då jag har läst om så mycket som kan gå fel, så man undrar hur det kan gå rätt. Får ringa och prata med en rutinerad uppfödare och se om det har någon lugnande inverkan. Hur som helst så verkan vår gulliga lilla vovve må bra, även om magen är stor. Varvar läsning med lite trädgårdsarbete så blir det nog lagom mycket..

Har planerat om i fler krukor och i denna krukan blev det brokbladig murgröna samt rosa ranunkel samt vit marmorkross i krukan. Planterade även ut julroser och liljekonvaljer i rabatterna och vattnade slapp jag att göra, då det kom en regnskur.

Passade på att dokumentera tulpanerna i rabatterna på vår baksida och här känns det ganska lagom med antalet tulpaner i denna rabatt. I den andra rabatten på bilden under, så finns det lite tomrum, där jag kan plantera lite fler lökar till hösten.

Den rödbladiga revsugan har nu också börjat att blomma på denna sidan, ligger cirka en veckan senare jämfört med södersidan. Afrikas vita lilja som har fått övervintra i källaren börjar nu att ta sig och gröna blad har växt ut, återstår att se om det kommer några blomsterknoppar. Har även skapat ett mönster med hjälp av mosaiken till en ny stegplatta och satt fast dem, så nu får den stå och torka innan det är dags för fogning.

Gillar

Kommentarer