Det bästa från många "världar"

blev det idag. Hos oss håller nu en ny rabatt på att utvecklas framför våra ögon i vår trädgård. Nu har tulpanerna de svart och rosa gjort sitt och nu kommer denna svarta akleja, kallad black Barlow för fullt och även den blå kantnepetan, Walker low. Bilden nedan visar rabatten sett på håll.

Några vita allium är på väg att slå ut i ena altanrabatten vid vårt spaljerade päronträd, vilket jag upptäckte när jag skulle ta en eftermiddagsfika.

Tog en fika utomhus när vi kom hem från shoppingturen till Göteborg. Köpte ett på somriga sandaler och en jeanskjol

Råkade hitta detta på min favortiaffär i Göteborg, nämligen Desigual. Gillar att de tar ut svängarna och har kul detaljer. Åt god lunch på sonens favoritmatställe som heter jensens bøfhus. Vi hade några trevlig timmar där och det var mycket folk med resväskor, säkert var många på väg till utomhus konserten med Håkan Hellström och vädret var det ju inget att anmärka på.

Satte ut några skyltar i nybörjarklass för jag tänkte försöka börja träna även Teo och nu är han halvvägs i sin penicillinkurs och verkar betydligt piggare. Tänkte att det är bra att börja på välkänd mark, då det är lätt för honom att tappa fokus. Vi gjorde några försök och det gick hyfsat bra för att vara första gången vi gjorde detta utomhus. Tuffy ville också vara med och jag körde några varv med henne också och då inser man hur långt vi har kommit och hur samspelta vi är, för allt går lekande lätt med henne. Båda hundarna och jag var nöjda och glada, för vi hade en trevligt stund tillsammans med många glada fniss (skratt) från mig och då ser hundarna också nöjda ut, då fniss och skratt är något positivt.

Visst ser de väl onekligen ganska nöjda och förväntansfulla ut. Tuffy börjar allt bli väldigt lurvig, så jag skall ta och trimma henne i morgon. Sen var det dags för middag och långpromenad med hundarna och nu har jag mortlat lite mynta som växer som ogräs i vårt uterum.

Av den mortlade myntan blev det en god mojito. Den skall jag avnjuta och läsa en tidning och njuta av den sköna söndagskvällen tillsammans med maken.

Gillar

Kommentarer