Debut och en av två är nu klara

Premiär för Teo på golfbanan idag och han är verkligen på allerten. Tuffy tar det hela med ro och hon är ju väldigt rutinerad.

Nu levde vi som sanna semesterfirare och unnade oss att äta mat ute. Sonen och jag tog hamburgare medan maken tog kålpudding och min hamburgare smakade väldigt gott och såg betydligt mer tilltalande ut än kålpudding. Jag tycker om kålpudding, men blir så gasig i magen och kände inte för att gå omkring som ett levande gaskraftverk på banan, därför valde jag hamburgaren.

Vi avslutade rundan med fika och Teo var väldigt duktig och Tuffy visade honom var man skulle passa på och bada på de olika hålen, vilket de fick göra vid några tillfällen. Vi hade bra tempo i vår tre-boll, då bollen bakom oss kom lägre och längre ifrån oss, fastän vi lät hundarna bada vid några tillfällen , så gick vi betydligt snabbare än två-bollen bakom oss. Träffade många trevlig människor och hundarna blev extra lyckliga när sonens mormor kom, för då får man alltid hundgodis av henne, vilket är väldigt populärt. Härligt att träffa henne och hon var ute och tränade, då hon skall tävla i helgen. Är så stolt över henne och jag håller tummarna för att det skall gå bra. Var mysigt att få spela en runda med sonen (och maken) och det njuter jag av i fulla drag.

Ett plagg av två är nu klara och då kan man se så här glad ut.

Tunikan sedd från andra vinklar och det har varit så roligt att sy, men det tar tid. Skall sy fast några små vita fjädrar i skärpet som en extra kul detalj. Var lite orolig, för att tunikan skulle se ut som en städklänning, men den ser faktiskt okej ut. När jag berättade om mina farhågor för sonen, så sa han. " Oj, var det den som du har sytt, det syns verkligen inte, utan den ser köpt ut." Han är bara för gullig vår son och det var roligt att höra dessa ord ifrån honom.

Plockade några hallon som var mogna och bjöd en av mina gulliga väninnor som tittade förbi på kaffe, kakor och hallon. De håller på och bygger en ny altan och hon vill gärna ha lite tips och råd hur hon skall skapa rum, dela av altanen för flera olika användningsområden. Hon har fått en hel del förslag tidigare som hon tänker genomföra, för att få in grönt och växtlighet och få det mysigt på deras nya altna. Är kul att få dela med dig av sina tankar och idéer och förklara hur jag har tänkt i vår trädgård och jag förstod att hon nu kommer hem , med ännu fler uppslag och jag är inte säker på att hennes andra hälft blir lika glad som min väninna var när hon lämnade oss.

Blir några hallon i morgon med och nu skall jag fortsätta och sy på tunikan nummer två, vilken behöver bli klar senast i morgon. Håll gärna tummarna.

Gillar

Kommentarer

jhullian och jhennifer
,
Gud vilken härlig blogg! Vi hittade ingen mailadress till dig, skicka gärna ett mail till [email protected]
annsgarden
annsgarden,
Tack så mycket 😊 och det kommer snart ett mail senare idag.
nouw.com/annsgarden