Dags att lämna gästgiveriet

och efter en rejäl frukost så packade vi ihop oss och vi har haft det bra här och ätit mycket god mat, sett mycket och njutit av fina blommor både till bords och i trädgårdar.

Vi åkte mot Malmö och stoppade till på Ikea och köpte lite praktiska saker till dottern som kommer hit med tåg.

Vädret blev fint och soligt och vi var ute i god tid så vi hann med att promenera runt och titta oss omkring. Detta konstverket tilltalade mig med sina mjuka former och härliga färger.

Hundarna försökte hitta något lämpligt badställen, men det fick nöja sig med att bli lite nerstänkta.

Vi gick och njöt av det härliga vädret och väntade på att dotterns tåg skulle komma.

Vi tittade på några killar som var grymt duktiga på graffitti och de höll fortfarande på när vi lämnade Malmö flera timmar senare när vi åkte förbi med bilen.

Dotterns tåg kom och vi hann även med att titta på en lägenhet och sen åkte vi till barnens sysslingar där vår Amanda kommer att bo då hon kommer att börja plugga i Malmö. Vi njöt av en god fika i deras mysiga trädgård.

En härlig rabatt med perenner i rosa med fint gräs.

De har några helt underbara gamla äppelträd som också är dekorerade med små lampor. Till slut var det dags för oss att åka hemåt och krama om dottern. Det kändes allt i mammahjärtat, men det är detta hon vill göra och det blir en bra och mjuk övergång för oss alla när hon kan bo här ett litet tag, men förhoppningsvis blir det en liten lägenhet så småningom.

Vilka långa köer vi hamnade i och sen var det trafikolyckor. Det blev verkligen en lång lång resa innan vi kom hem.

Var skönt att få komma hem och klockan var mycket, så det fick bli lite varma mackor. Dags att förbereda veckan.

Gillar