Dags att inleda säsongens tävlingar

och det var inte riktigt med de bästa förutsättningarna som man kan önska sig när man har en tik som löper och dessutom är mitt I höglöp, men det visste jag inte riktigt att så skulle bli fallet när jag anmälde mig i början av februari månad. Självklart så kommer vi göra vårt bästa.

Nu var det strax dags för banvandring och när solen sken var det skönt, men när det var molnigt och blåsigt så var det inte skönt.

Nu några timmar senare så har vi gjort vår tävlingsrunda och det gick helt okej. Blir inte helt enkelt med en hund som tänker på en massa annat, men vi gjorde vårt bästa,

Vi kom faktiskt två med 84 poäng, vilket var kul men samtidigt lite snöpligt nu när det har höjt godkänt nivån från 70 till 85 poäng. Tuffy var supernöjd och älskar att gå fram och få ta emot pris och jag var också nöjd, då det inte är lätt att tävla med tik i höglöp. Var en supertrevlig domare och hon hade verkligen lyckats med att göra en tekniskt utmanande bana. Hann ta en kopp kaffe när jag kom hem och sen var det dags att byta om, för vi skulle bort på middag. Är väldigt stolt över vårt resultat som Tuffy och jag gjorde idag, dvs att vi lyckades få till ett så bra resultat trots alla hormoner och drifter i hennes kropp.

Blev bjudna på gott bubbel och nötter och sedan gratinerad kassler med ris och som avslutning en väldigt god choklad mousse till efterrätt med färska jordgubbar och riven mörk choklad, vilket var själva pricken över I:et. Nu är man mätt, trött och glad. Är rätt så spännande att man kan bli så trött efter att ha tävlat i fyra minuter, men det blir man, för det är tävling och nerv och man vill göra sitt bästa.

Gillar

Kommentarer