Dags att göra avslut och

vi avslutade kvällen med ett skönt varmt spabad hemma. Innan hade J grillat en lammstek och det smakade fantastiskt bra. Ett gäng tomater hade mognat, så det fick bli salladen, då vi inte hann handla innan middagen, utan valde att göra det efter middagen istället.

Fortsatte med vårt lilla hus ute på udden tidigare idag och började med att komplettera med kitt och sedan grundmålningen, där jag hade kittat. Var en utmaning att stå kvar på stegen idag även om den är tvåbent för det blåste rejält. Hann även med att måla knutbrädorna. Tuffy kom och kollade läget.

Soligt, men blåsigt och J passade på att ta bort en del stora stenar med hjälp av spettet och Teo och Tuffy ville gärna vara med. När jag var klar med målningen, så tog vi en fika och sen var det dags att packa och åka hem till huset.

Våra hundar sitter gärna och spanar från soffkanten eller fönsterbrädan. Åt frukost utomhus idag. Imorgon börjar vi jobba efter fyra härliga semesterveckor och nu blir det till att förbereda morgondagen.

Gillar