Byggprojekten fortsätter

och fodrena till fönstret är nu målade och uppsatta på plats samt även plåtarna över vindskivorna. Går nu sakta åt rätt håll, men mycket återstår, men man får inte glömma bort att även glädjas åt det lilla.

Även på denna sidan har vi nu fått upp plåtarna ovanpå vindskivorna.

Målade nederdelen med den mörkare grå lasyren en gång till och Tuffy var liten godissugen och passade på att posera i utbyte mot en liten godisbit.

Tidigare på dagen grundade jag fönsterfodrena och sedan efter det att vi hade varit på bygghandeln och köpt mer virke, så målade jag fodrena med vitt.

Vädret var helt underbart härligt och några större stenar fick vi tagit bort och Alexander plockade bort ganska många och vi kastar dem åt sidan och denna leken tycker hundarna är väldigt rolig, även om vi kanske inte såg det som en lek, så gör vi nu det också.

Alexander och jag åkte ut till stugan med hela takräcket full med nytt virke och här har jagnu ritat och kapat vindskivorna i förhoppningsvis rätt vinkel.

Alexander hjälpte mig att hålla mallen på plats och nu har jag sågat till första vändskivan med sticksågen och detta är bara hur roligt som helst.

Det gick inte så snabbt, men till slut så har nu sågat ut del två på vindskivorna och det var ett roligt projekt.

När jag hade sågat färdigt så tog J och jag var sitt glas rosevin och satte oss och njöt ute på piren medan köttet låg på grillen.

Dagens basketmatch efter hundpromenaden vann J, så han är mästaren för dagen. Nu skall jag bara grundmåla vindskivorna som jag sågade till och sen blir det familjemys för resten av kvällen. 

Gillar

Kommentarer