Bra start på lördagen

vi gick på en riktig långpromenad tillsammans maken J, jag samt våra hundar. Vädret var inte riktigt tipp, topp, för det regnade som en fin liten dimma, men vi var rejält påbysslade, så det gjorde inget.

Halva sträckan var i skogen och där trivs jag och även våra hundar. I storskogen råder alltid ett ljuvligt lugn och man känner sig som att man är i en annan värld, där all stress från vardagen rinner av en, vilken är en skön känsla.

En bit av sträckan gick vi vid älven och passerade en vattenkraftstation och berget som ni skymtar vi kraftstationen det skall vi uppför, pust.

Passade sen på att läsa en spännande bok och hundarna turades om att ligga och vila vid mina fötter. Vi gick ungefär en promenad på 7 km och dessa små benen har fått jobba, så då behöver man även vila.

Senare på eftermiddagen gjorde jag ett zumba-pass och Teo hade koll på mig, så att jag gjorde det jag skulle. Nu skall vi strax iväg för kvällen och hundarna har precis fått mat och promenad, så nu är det dags att jag skyndar att klä på mig något snyggt för kvällens aktiviteter.

Gillar

Kommentarer