Borta bra, men hemma bäst

och hundarna var helt tossiga när vi skulle gå ut på promenad i vår skog vid huset, för det var mycket med doftspår som de skulle komma ikapp med. Var härligt ute i varje fall när man gick i medvind, för det var ganska blåsigt.

Förstår på all is att det har töat rejält, men sen blev det lite kallare igen och nu är kylan på väg in från Ryssland, så nu kommer det att bli en riktigt kall vecka här hemma.

Var mycket packning att ta hand om idag och sen var det dags att fylla på matställena till fåglarna. Tittade även på 3-milen på skidorna och underbart att få se Stina ta medalj och så roligt att världens hittills främsta vinterolympier i längdskidor Marit Björgen fick ta sitt efterlängtade guld, vilken kvinna. Kommer sakna henne, men som tur finns ju Charlotte Kalla , Stina, Ebba, Hanna m.fl som vi får förmånen att fortsätta följa. Hade lite gofika innan J och Amanda fortsatte resan söderut till Malmö.

Saknar dem så mycket nu när de har åkt, så jag satte på lite mer kaffe och tog en fika till och satt i uterummet och läste, så kändes det lite bättre och härligt att kunna sitta här ute igen. Vi har haft en så härlig semestervecka tillsammans och verkligen hängt med varandra och haft så mysigt och kul. Har alltid haft svårt att säga hej då och även om jag har jobbat på detta, så är jag fortfarande rätt så kass på det. Har Alexander kvar här hemma som tur är och han vet hur kass jag är på detta och kramar alltid om mej lite extra mycket och så har jag ju Teo och Tuffy som inte viker från min sida och är ett sådant underbart sällskap. Nu är det dags att jobba lite och komma ikapp inför morgondagen. 

Gillar