Borta bra men hemma bäst

och bohuslän är vackert med sina klippor släta fina klippor och det var härligt att få njuta av salta bad och träffa min syster och barn. Blev dock lite orolig för hundarna i värmen och sprutade ner deras tassar med kallt sötvatten och sen deras kroppar och sedan låg de i cirka en timme och hyper flämtade på klinkergolv i källarrummet innan de lugnade ner sig. För mig som är så sensitiv blir en sådan händelse lite otäck då jag förstår mina hundars signaler alldeles för bra, vilket är bra för det mesta. Varmt väder på över 31 grader är varken bra för oss eller hundar och nu hade hundarna knappt varit utomhus alls, då jag är försikt av naturen.
Hjälpte min syster att pynta huset och sedan var det dags för oss att packa in oss i bilen och åka hemåt.
Vi var så varma trots AC i bilen, så vi tog en jordgubbsfika i källaren där det var svalt när vi kom hem. Tror inte man kan äta för mycket jordgubbar, utan det är bara att njuta av möjligheterna och passa på då säsongen inte är så lång.
Bilden på vänster sidan är i ett av mina trädgårdsrum där vindruvor och vitt blåregn är tyngdpelarna kring en pergola. Trädgården var i behov av akut omvårdnad och var i ett bedrövligt skick, främst av vattenbrist. När allt jobb var gjort blev det mer jordgubbar och bubbel att njuta av.

Gillar

Kommentarer