Blev överraskad med ett stort paket idag

Blommor kan man inte ha för mycket av. Köpte denna buketten förra veckan och det var dags att göra om buketten och då passade dessa vaser i vårt kök så bra till detta.

Det händer mycket i trädgården även om det nu varit bakslag i vädret som nu är både kallare och regnigare. Nu är en av bollvivorna nästan på väg att slå ut och en rosa julros är också på gång. Känns så härligt, men jag skulle vilja ha mer värme, så att man kunde börja och städa bort gamla nervissna blommor/perenner i rabatterna och göra lite fint, men jag får väl vänta ett tag till. Har dock fått fullt upp med annat och det är detta lilla fina växthus som maken hjälpt till med att bära hem.

Var verkligen en glad överraskning som han kom med och jag har redan nu bestämt mig för att jag skall måla det i samma färger som vi har målat vårt uterum, för jag har tänkt att ha detta på vår altan bredvid uterummet och ha vissa kryddor men också som plantskola för mindre plantor då jag inte få plats med allt i vårt uterum. Sagt och gjort, nu var det bara att leta upp grundfärg och börja måla.

Har nu målat hyllplanen med grundfärg efter att Tuffy och jag varit ute på promenad och Teo kommer och kollar i läget och vad jag pysslar med.

Har även målat ett takfönster till det lilla växthuset och innan jag började måla så har jag satt tejp längs kanterna för undvika så mycket onödiga färgstänk som möjligt på fönsterna.

Hann även med att tejpa ett stort bakstycke, så kanske jag kan måla det med grundfärg i morgon. Åh, det är kul att måla, men jag inser att det kommer ta tid och det är många bitar som skall grundmålas en gång och sedan behöver jag troligen göra två strykningar med oljetäckfärgen, så just nu gör det inget att det regnar utomhus.

Gillar

Kommentarer