Blev hemmamys idag

istället för att träffa tjejerna, så nu har jag precis ätit middag hemma med familjen och det känns som ett helt rätt beslut och har nu torkat av våra ljuskronor. Vår lilla vovve har nu helt tappat matlusten, vilket kan tydas som att nu är valpprocessen uppstartad, men det kan fortfarande ta lång tid innan något mer händer. Jag sov på soffan i natt och Tuffy sov då i sin valplåda. Min tanke var att det var dags för henne att förstå att det är här hon skall vara. Det funkade bra för henne och kanske lite sämre för mig, men det får man stå ut med. Huvudsaken är att hon känner sig trygg. Hon har nu börjat att bädda och stöka runt i valplådan och även varit och hämtat några gosedjur.

Så här vill hon nu helst vara och det är ju bra då det var meningen att hon skulle känna sig trygg i sin "lya".

Ytterligare en stegplatta är nu fogad och polerad samt ytterligare en är precis urtagen ur sin form. Nu har den grå mosaiken tagit slut, så jag har nu varit inne och beställt mer, men det lär ju dröja till slutet nästa vecka innan den leveransen har kommit.

Letade fram lite garn och har nu virkat en ny blomma och tänkte att det är lite praktiskt att ha något att göra medan man väntar på att det är dags för valparna att komma då jag kommer att tillbringa mer tid inomhus än vad jag brukar göra. Har också köpt en trädgårdstidning som jag nu skall sitta och läsa och njuta av fredagkvällen i uterummet ihop med fågelsång.

Gillar

Kommentarer

Sofiafih
Sofiafih,
Superhärliga bilder!
Kika gärna in på min blogg om du får tid över! 😊
nouw.com/sofiafih