Blev en lugn dag idag efter en väldigt trevlig fest med våra goda vänner igår

och vi fick en massa presenter som dessa vackra muggar från PB Home med matchande servetter, det mousserande vinet Viva där Carolina Gylling har gjort den vackra etiketten, vilket skall bli spännande att testa, en praktisk resenecessär som maken redan har lagt beslag på, doftljus, godis, tvål för honom och henne samt en tidning (Amelia).

Tog in några krukor till vårt uterum som jag har planterat olika vårblommande lökar i, då det skall komma in kallare luft, så passade jag på att få loss dem ur isen medan det gick lätt, då det har töat idag och så får de stå här ett litet tag och torka upp. Genom att plantera vårblommande lökar i krukor, så har man möjlighet att tjuvstarta våren lite tidigare innan det sker i trädgården.

Var inte bara vi som var lite trötta i dag, utan även våra hundar. De hade mycket att stå i igår och de tycker så mycket om människor och är väldigt sociala av sig. Vår tik blir stundtals ganska uppstressad på nyår då hon är rädd för fyrverkerier. Vi visste inte hur Teo skulle reagera, men det gick bra.

Passade också på att vila på soffan och njuta av en tidning som jag fick i går och lyssna till det porlande ljudet från vår lilla groda som är väldigt rogivande.

Gillar

Kommentarer