Blåsig dag med mycket träning och firande

och vi åkte från stugan via hemmet och sedan hämtade vi våra vänner på väg ut till golfbanan. Önskemål om födelsedagspresent var att få spela golf med oss och det ställer man ju upp på. Det kan vara utmanande med golf i vanliga fall, men nu gav oss vinden en extra krydda. Jag har aldrig spelat golf när det har blåst så mycket tidigare.
Vi överraskade födelsedagsfiraren med bubblor i glaset och mackor mellan hål 9 och 10. Det är ju i varje dag man fyller jämt och vi släppte igenom bollen bakom oss och det var skönt att sitta i lä och njuta av bubblorna i glaset, dvs det var ju ingen vanlig golffika, men väldigt uppskattad av alla.
Förutom kraftig vind fick vi också en hagelstorm över oss, men en liten stund senare tittade solen fram. Nästa överraskning var på 16 hålet, får några rådjur hade roat sig med att springa över greenen. Nu förstod vi mer varför det stod en hög med jägare på parkeringsplatsen. Är nog bästa att rådjuren snabbar sig på med att komma bort från golfbanan. Var så skönt att få sätta sig i en varm bil och i lä. Vårt födelsedagsbarn som dessutom fyller jämt vann också dagens golfrunda, vilket blev grädden på moset. Full fart hemåt.
Efter en snabbdusch var det dags för att träffa resten av gänget och vi började med två timmar med bowling, vilket alltid är trevligt och det var hård kamp mellan lagen.
Sen var det dags för god mat och vin och sedan avslutades det med en väldigt god efterrätt. Det var livligt vid bordet och en massa härliga tal som ömsom fick oss att skratta och en del var väldigt emotionella och då kom tårarna istället. Vårt födelsedagsbarn var nöjd med sin dag och det blev en dag med mycket träning i varje fall för benen och vi tog även en promenad hem sen efter när festen var slut, så de fick verkligen bekänna färg.

Gillar

Kommentarer