Bad, målning och fredagsmys

Har nu slipat och grundmålat en stol och soffan och så fort jag hade målat klart soffan, så satte sig Teo under den.
Teo är med hela tiden och har koll på vad jag gör. Nu är undersidan på bänken målad med grå färg.
Nu är första strykningen klar och nu får de stå och torka tills imorgon.
Vädret är ju ljuvligt, så det blev frukost utomhus idag med.
Innan vi skulle åka in till stan, så badade både jag och hundarna, så att vi skulle vara svala innan vi började färden hemåt.
Sen vi köpte hus i denna stadsdelen, så har vi alltid varit med och hejat på ett motionslopp. All heder till de som orkade springa idag i denna värmen, för jag tyckte det var varmt att bara stå i solen och klappa i händerna och komma med muntra hejarop.
Sen när Alexander hade slutat sitt sommarjobb, så åkte vi ut till stugan och efter middagen och hundpromenaden, så blev det allvarligt när baskettävlingarna kom igång. Trevligt hade vi även om jag inte vann någon omgång, men så är det ibland. Sen badades det och lektes med hundarna och de tyckte det var så roligt att leka med Alexander.
En fin mortel har vi nu fått till var stuga, vilket J hade fixat på vägen ut till stugan medan jag vattnade hemma och väntade på sonen.
Myntan växer och frodas och till fredagsmyset använde vi både myntan och vår nya mortel och gjorde mojitos och de smakade så bra. Kan vara lite svårt att balansera mängden mynta, då den som växer "fritt" smakar lite mer än de man köper i kruka i affären, men vi fick till en bra balans.

Gillar

Kommentarer