Avslappnade och välmående

och våra hundar är bra på att njuta av livet, som Teo gör här.

Nu äntligen så hade jag inte ont i halsen när jag vaknade, så efter promenaden med hundarna, så bar det iväg till skidspåren. Nu åkte jag på spår nära oss och det var väldigt få människor i spåret, vilket delvis beror på att spåren är lite tekniska då det ömsom går nerför och uppåt. Hade lyckats men vallningen för jag hade grymt glid i nedförsbackarna och slog flera rekord. Är otroligt roligt att åka längdåkning och jag älskar utmaningen i nedförsbackarna med farten, instabiliteten som ger en liten extra nerv åt det hela. Försökte ta det hyfsat lugnt för jag vill gärna kunna åka imorgon också.

var ute och kollade till stugan ihop med Amanda och J.

Hundarna var med och Tuffy är totalt orädd av sig och började följa djurspår ut på isen, men jag kallade in henne snabbt och kastade några snöbollar, vilket fick henne på andra tankar.

Var vackert med all is och ett fint snötäcke ovanpå det. Älskar verkligen att vara här ute och känner hur själen verkligen kommer till ro och hur energin strömmar in i kroppen.

Blev en rejäl gofika, men det känns helt okej när man har gjort ett rejält träningspass. Nu är middag och promenad avklarade och nu blir det mellofest.

Gillar

Kommentarer