Att starta dagen med vackra blommor

kan ju aldrig vara fel och är det dessutom vackra krispiga rosa tulpaner så blir det helt rätt.

Annars var det en dag med plantering och städning.

Blev en hel bricka med omskolade chiliplantor och två medelstora tallrikar med minimeloner och den sistnämnda har jag aldrig sått tidigare, så det skall bli spännande att följa dessa små plantor på deras resa. Hann med och fixa presenter till min syster som snart fyller år och mest full fart hela tiden.

Var ute i dag igen och fyllde på matställena för småfåglarna och de är välbesökta och det är ju kul att det uppskattas.

Vivorna i trädgården växer så det knakar. Nu kan man se saker hända varje dag och det är helt underbart.

Bjöd hem mamma och pappa på middag idag och det var underbart att få träffa dem igen. De var nöjda med sin Spanienvistelse med all härlig golf, utflykter och härliga människor som de har träffat. Våra hundar var fullständigt överlyckliga för de förstår ju inte varför de inte har fått träffa dem och varför det har dröjt så länge. Mycket godis fick de i varje fall. Vi bjöd på flygande Jacob, en kycklingrätt som både jag och J gillade när vi växte upp. Mamma och pappa hade inte ätit den på länge och ibland kan det vara kul att damma av gamla klassiker. Blev chokladmousse med rostad vitchoklad och blåbär till efterrätt. Sen fick det bli en promenad med hundarna.

Gillar

Kommentarer

sylwia hedlund
,
Tusen tack för blommor.mat och efterrätt. Kul med gamla rätter som vi inte har ätit på länge. Så kul att se er alla. Teo och Taffy är ju också så gulliga. Kram igen
annsgarden
annsgarden,
Tack själva, underbart att se er igen! 😊
nouw.com/annsgarden