Att något så enkelt kan göra en så glad

som den allra första lilla buketten med vitsippor. Detta är ett riktigt härligt vårtecken om något och de plockade jag när vi gick en långpromenad med vovven. Innan dess hittade jag att den vita bollvivan nu har börjat att slå ut i vår lilla trädgård i en solig liten vrå. De små buskrosorna som jag har lyckats med att övervintra i några år har nu kommit en bra bit påväg och fick en liten välbehövlig dusch och en försiktig frisering med sekatören.

Upptäckte att den ena betongfoten har gått sönder igen trots försök att laga den, men det är sånt som kan hända. Får gjuta en ny och hoppas att den håller bättre, annars får jag väl testa med att armera dem.

Har fogat ytterligare en stegplatta till vår trädgård och putsat dem, så nu har vi totalt 5 stegplattor. Det går framåt så sakteliga.

​Blir alltid lika glad när man hittar en ny tidning när man kommer hem och får lite nya tankar och idéer när man bläddrar i den som t.ex denna gudomligt gulliga fåtölj. Den skulle kunna passa in i vårt vardagsrum med lite god vilja. Skall fortsätta och sitta och njuta av eftervärmen, ljuset och bläddra vidare i tidningen i vårt uterum. Sen får det bli lite omskolning av växter som har växt ur sitt lilla växthus samt försöka att ta ut ytterligare en stegplatta ur sin form, utan att skada formen, vilket inte är det lättaste. Jag har tyvärr lyckats göra sönder några stycken hittills och börjar få ont om formar, så det gäller att ta det försiktigt.

Gillar

Kommentarer