Årets första ros

har nu äntligen slagit ut och den doftar helt gudomligt gott och rosen heter Louise Odier. Den började blomma något senare än normalt, för jag brukar kunna göra lite härliga buketter med rosor och lavendel till sonens födelsedag den 21 juni.

Nu har nästa en av blomknopparna på klematis som vi har i våra stora betongkrukor slagit ut. Blir säkert något nytt kort imorgon och då har den säkert slagit ut helt. Tuffy hängde med mig ut i trädgården och låg och gottade sig i solen och tänkte säkert på något gott godis eller mat som hon strax skall få. Var soligt med blåsigt, men hyfsat mycket lä i vår trädgård så det gick att sitta i solen och bara njuta.

I ena studen så är det fullt bus, för att strax där efter mysa när valparnas mamma är på plats i korgen.

Valparna är nu ca 3,5 veckor och några av dem börjar att kunna stå på alla fyra benen korta stunder och här hann jag med att föreviga det. De är väldigt nyfikna och det går ganska bra med att ge dem lite uppblött torrfoder.

Hann med att limma mosaiken på stegplattan i går kväll och nu så jag har också hällt ny betong i formen efter det att jag har förstärkt formen med tejp och hoppas verkligen att den håller för några gjutningar till. Får se om jag orkar att foga stegplattan i kväll, men troligen sparar jag det tills imorgon, för jag känner mig allt ganska sliten och det kan vara skönt att bara sitt och slappa och läsa i en bok, medan det är lugnt i valplådan.

Gillar