Äntligen dags att njuta av

våra egna vita jordgubbar som hade mognat klart. En fördel är att man får ha dessa ifred för fåglarna. En annan fördel kan vara att om man inte tål (allergisk) vanliga traditionella jordgubbar, så kan dessa vita fungera. Har läst om detta och har en bekant som inte kan äta vanliga, men kan äta dessa. (Obs, var alltid försiktiga med att testa för det som fungerar för andra kanske inte fungerar för just dig). Är själv allergisk mot björkpollen och gräs och vintertid kan jag äta t.ex hasselnötter i musli, men när det finns björkpollen och gräspollen ute, då får jag byta ut hasselnötterna mot sötmandel i muslin för annars får jag kli i halsen och nyser och näsan börjar att rinna.

Var så härligt väder, så jag var ute och klippte ner lite överblommande rosor, klippte även insidan på vår avenboks häck igen, för den växer något alldeles enormt och efter att ha klippt bort lite grenar, så tittade denna vackra klematisen fram. I en annan rabatt har stäppsalivan (Caradonna) börjat att blomma.

Pionerna blommar fortfarande och strax nedanför i den rosa lavendeln satt denna vackra nattfjärilen och tog igen sig.

Tillbringar mycket tid med våra valpar och idag hittade de en ny leksak och det var snörena till min munkjacka som var kul att dra i. Efter att ha fått mat och lekt en stund, så blir man väldigt trött. En av våra valpar gillar att sova på mina fötter och det har han idag gjort vid två olika tillfällen. Vår tik Tuffy passar också på att vila sig i sin egen korg, när det är lugnt i valplådan.

Nu skall vi ta en promenad med Tuffy och då skall jag passa på att gå med stavar, då jag inte hinner röra lika mycket på mig som jag gjorde innan valparna kom.

Gillar

Kommentarer

Cheerleader.91,
Fina bilder på blommorna 😊
CheerSarah.devote.se
annsgarden
annsgarden,
Tack så väldigt mycket! 😊
nouw.com/annsgarden
sylwia.hedlund
,
Du tar så fina bilder.Kul att vi fick träffa valparna och Taffy alla är så gulliga.

annsgarden
annsgarden,
Tack och tack för en mysig eftermiddag ihop med er! Lycka till nu i helgen! 😊
nouw.com/annsgarden