fredagskväll och folk är väl ute och roar sig eller umgås med vänner eller respektive.
Ikväll har jag känt ensam. Jag har pratat med min sambo och haft mormor här men ändå. just idag hade jag behövt min kära sambo och bli omhållen. Druckit en för mkt celsius och har ångest.
ska vara barnvakt i morrn och kommer inte sova hemma och det ger mig ångest. Jag vill ha mina rutiner och dessutom firar vi tre år tsm på söndag. vilket är det längsta förhållandet jag haft och han är min trygghet. vi har gått igenom ett helvete rent ut sagt, vi har tvivlat på vårt förhållande och tillochmed funderat på att avsluta det. men kärleken övervinner allt. Han är min klippa. som försöker leva med en storm.  försöker hjälpa mig med höja självförtroende och få fasta rutiner i vardagen.  att inte förfalla och tillochmed träna tsm med honom. mitt hjärta. Jag får sån otrolig saknad just nu efter honom. Det är de värsta med adhd är att man känner så starkt och saknaden just nu gör ont.

vi ska inte fira denna helg utan en annan helg. ja åker iväg till Finland snart och ska bli skönt men saknaden efter min sambo kommer ändå bli jobbigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allt snurrar på i mitt liv.

är hos mamma nu och är kattvakt och ska vara det i en vecka.. va på adhd/add träff igår med bästa tjejerna. att träffa en grupp trevliga tjejer och kunna prata om allt är helt fantastiskt. Jag vill inte att det ska ta slut. ja vill inte släppa min nyfunna trygghet. funderar på att försöka få ihop gruppen att träffas ibland efter och prata för ja känner mig inte redo att släppa detta. Det har hjälpt mig så enormt mkt. är som AA för missbrukare. en trygghet att kunna få prata och lösa problem med liknansinnade.

slänger in en good qoute bild som lite pepp.

Likes

Comments

Nya utmaningar och nytt utseende. Fått klartecken och börja med arbetarehab vilket är fantastiskt roligt för jag vill komma ut och jobba och träffa folk.

har även fått glasögon på heltid vilket suger enligt mig som alltid har känt mig så obekväm med att ha brillor på mig. speciellt vid offentliga besök eller vad man ska säga.. haha.   Det är hundkurs i kväll och i morrn ska vi till veterinären med tjockis katten för att vara med i en studie på ultuna. så allt sista minuten gör jag allt ikväll.. blir tokig. dessutom har jag min träff i morgon dessutom så ska bli roligt å stressa sönder.. haha. 

Bilder kommer sen :)

Likes

Comments

att leva med adhd är en jävla karusell. inte för att man ska skylla på diagnosen men förstår så mkt bättre nu. Min sambo har jätte svårt med att jag missar att lägga tillbaka saker, att ja glömmer nämna om körkortstillstånd under läkar besök. att jag har perioder som nu när jag bara flänger runt och är överallt och aldrig kan stressa ner. att jag inte kan slappna av.

Att jag har absolut noll koll på mitt liv och att allt är så rörigt.  jag kommer inte igång med städningen.  jag kommer inte igång med handlings listan eller matlistan..

kommer inte ens ihåg nu när alla tankar snurrar om jag har bokat av alla besök eller inte. fatta inte riktigt hur de va med plugg via arbetsförmedlingen om det gick.  min stora dröm är att utbilda mig och få fast jobb. Jag vill jobba med missbruk eller psykisk ohälsa. hjälpa människor till det bättre. tro på dem som behöver det, hjälpa människor som är nere på botten. alltid älskat psykologi och plugga det.

När jag mådde som sämst så lyckades jag ändå framstå som jag mådde som bäst. nu när jag mår som sämst så vågar jag visa det. Jag stänger av och vill bara vara ifred.

ska iafall åka på adhd/add träff på onsdag och tisdag ska jag på kurs.

kram

Likes

Comments

Idag så är jag i Västerås med mi daghund.  ska hämta ut mina glasögon som jag måste ha hela tiden nu.. vilket suger för jag passar verkligen inte i glasögon.  de roliga är att jag har bara hundkläder med mig och därför måste ja gå in i hundkläder. känns inte super kul men men. så går de när man inte tänker så långt.  I morrn är de möte på fk och förhoppningsvis kommer vi fram till nått som är vettigt.

Likes

Comments

Igår var det ett år sedan vi lät vår älskade Bosse bus få somna in. med dem smärtor han hade och magbekymmer så blev han bara tio månader.
Det finns ingen jag saknar så mkt som honom. mitt hjärta och min första valp. men med den erfarenheten så lärde jag mig massor. Därför har jag bestämt när tiden är inne så ska vi skaffa en omplacering. inte en valp på grund av att man kan se lite annat då. 

passade aria till kvart över fem sen åkte vi iväg med andra svägerskans man och grabbarna skulle skjuta men det var så mycket folk så var bara M som sköt men jag har fått ett nytt intresse. Jag vill börja skjuta.

Idag har jag fått tid till min läkare och ska äntligen få diskutera mediciner och andra grejer.   Sen måste de gå att kombinera med mina hormoner jag äter.  I morrn ska jag passa vovven på natten å lördag natt då ska försöka aktivera henne lite kanske på Dagarna och sen vill ja åka till Sigtuna och fika OH då kan man ha med henne utan bekymmer.

Här kommer bilbomb på daghunden och min älskade ängel.

Likes

Comments

Idag så har jag varit och lämnat cv! 

det gick bra trots att jag åkte lite vilse när jag skulle fördriva tiden lite.. hehe.  Men iafall det kändes bra men var ju självklart massa sökanden och så men ett steg framåt då min sjukskrivning går ut snart. på fredag ska jag ringa till läkaren och kolla hur det går och när jag kan få börja med medicinering.

jag märker av min ADhD alltså jag har adhd men med litet h och mer åt add hållet. sen ville dom ta itu med allt annat som ska hända som remiss till arbetsförmedling och till min arbetherapet och sen har jag möte nästa vecka med fk och jag vill plugga.

sen väntar veterinär och sen äntligen börjar adhd cirkeln i stan så ska bli så kul och nervöst och träffa andra tjejer som är lite mer lika dana. och där är inget dömande.

nu ska jag invänta svägerska och sen när de bli svalare så ska jag ut och cykla lite med hunden och träna stadga i sitt och ligg så vi fortsätter gå bra på kursen. 

Likes

Comments

Idag så ska jag på unghundskurs med daghunden. jag har sån ångest!

inte nog med att jag får prestations ångest så ska matten med. vilket ökar pressen för mig.
dessutom ska jag åka och personligen lämna cv på en butik. får ångest på bara tanken eftersom det är jobbigt för mig att åka kommunalt å stressen över intervju och sen hitta. jag känner mig grinfärdig redan. har ingen aning om vad jag ska välja för kläder..

men väntar ff på läkaren och medicinering och ska på möte med fk nu nästa vecka. vilket skrämmer mig för jag känner stress för jag vill plugga. finns inget jag hellre vill än plugga eller få en fast anställning så jag slipper åka omkring mm..

nu ska jag förbereda mat.

Likes

Comments

samma spår. Det gillar jag. men jag har sån energi just nu. verkligen uppåt.

dom ringde från jobbet och fråga om jag kommer tillbaka snart. Jag svara jag vet inte. jag vill men så jävla rädd att jag ska braka ihop igen. sen måste jag vänta på att läkaren ska höra av sig angående medicinering...

Idag ska jag åka till västerås och fika med mamma tillsammans med daghunden. Igår gick vi tre timmar iafall. slänger upp några bilder.

Likes

Comments

Mobbning är ett ämne som berör många människor. Många däremot väljer bara att reagera när det är för sent. när personen i fråga har tagit sitt liv för den inte orkar mera.
Detta är ett ämne som berör mig väldigt mycket.

Jag blev mobbad ifrån 4-9 både av killar och tjejer. Jag vet inte vilket som var värst. Att bli slagen eller knuffad av killarna i korridorer eller byta om bland tjejerna där jag hade alla blickar på mig. Jag var tidig med att få bröst å mens å allt. Därför titta tjejerna på mig viska,skratta åt mig. sa massa elaka kommentarer. Jag hata att byta om. Jag slöt mig i min lilla bubbla och umgicks bara med mina två vänner. killarna mobba mig för jag red, var inte snygg nog, jag var fet osv.. I sjuan var de värst. då träffa jag min plågoande. han såg till att min grupp kompisar och jag aldrig skulle må bra. varje dag knuffa han in oss i väggarna, sparka på oss, förstörde våra redovisningar, peka, vi var äckliga osv.. Vid åttan så bytte jag skola då jag inte stog ut med mer. Jag har en pappa som misshandla mig tsm med min styvmor och det fick jag ta varannan vecka med. så jag bytte. bad min pappa dra åt helvete, ångra mig hade sporadisk kontakt sen gav upp.

I nian så bestämde jag mig för att bli emo. jag hitta en gemenskap med vänner det tog inte slut där med mobbningen. jag å min kompis blev utsatta ordentligt både av tjejer och killar. dom knuffa oss, skrek saker efter oss osv.. de va hemskt.

sluta med att jag hitta ett gäng och umgås med. Jag valde helt enkelt alkoholens väg. 1 vodkaflaska varje helg och ibland på vardagar gick de åt.. samtidigt kämpa min bästa vän i sin fosterfamilj. där tog de slut. han tog livet av sig. Jag gjorde revolt. gjorde allt för att jag skulle dö. Tre misslyckade självmordsförsök, utbrott offentlig där jag slog sönder det ena efter det andra, jag rymde hemifrån, söp mera, skolka bort ett halvår ifrån skolan, flytta runt ja du vet allt.. jag mådde så jävla dåligt. Jag kunde knappt se på folk. min bästa vän på Åland kunde knappt tro vad hon såg. det var hemskt.

min räddning var inte BUP där jag låg inne i flera dagar. min räddning var att flytta till min mormor och jobba. bröt med allt och alla.

Men än idag när jag kommer tillbaka till stan och ser mina gamla mobbare jag får sån ångest attack. jag kan börja grina i butiker osv. Jag kan ff inte se på dem utan skäms å känner mig äcklig.

den känslan kampar jag med än idag, i arbetslivet, på gymmet. ingen dömer mig försöket jag säga till mig själv men får ändå stoppa i mig ångestsämpande piller. jag får panik om jag känner att jag gör fel. Jag får panik när min sambo blir arg för de jag har lärt mig är att man åker på stryk. även fått stryk av tidigare förhållanden. inte av min nuvarande alltså!

paniken att göra fel på jobbet å känna, nej dom kommer aldrig vilja ha mig tillbaka. Då mkt ångest över allt jag känner ja de går knappt och beskriva.

så till alla som mobbar å mobbade. vi måste göra nått åt detta. Det sätter sina spår. stå upp för varandra och tryck på skolorna.

Likes

Comments